Joc cu balene - JOCURI CU PESTI

JocuriZZ.Ro

JOCURI CU PESCUITJOCURI CU PESTI MARI

Informatii Joc
Publicitate/Ads
Descriere Joc: In acest joc cu pesti tu esti o balena ucigasa si trebuie sa mananci alti pesti mai mici din ocean. Din cand in cand trebuie sa iesi la suprafaza apei ca sa te oxigenezi dar totodata trebuie sa te feresti si de vanatorii de balene.
Jocul Joc cu balene a fost jucat pana acum de un numar de 28140 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 29 ori, iar media rezultata este de 4.44828 stele.
Jocul Joc cu balene a fost adaugat in data de 10.01.2012 19:17 in categoria de JOCURI CU PESTI MARI si este un joc pescaresc.

Instructiuni Joc: Acest joc cu balene se joaca numai cu mouse-ul.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: download jocuri pescuit, jocuri cu pescuit 3d, jocuri cu pescuit gratis, jocuri cu pescuit la pluta, jocuri la pescuit la pluta, jocuri online pescuit, jocuri pescuit 2010, jocuri pescuit sportiv
Iti place jocul? Voteaza:

Joc cu balene


Jocuri Asemanatoare Joc cu balene

Joc cu foci

Joc cu foci

Dreseaza Delfinul 2

Dreseaza Delfinul 2

Hraneste pestele

Hraneste pestele

Nemo Obiecte Ascunse

Nemo Obiecte Ascunse

Rechinul carnivor

Rechinul carnivor

Nemo Numere Ascunse

Nemo Numere Ascunse
Pesti - Litere Ascunse
Pesti - Litere Ascunse

Jocuri gratis pentru copii
jocuri vapoare jocuri atv
Mai multe despre jocul Joc cu balene
Jocul Joc cu balene face parte din categoria de JOCURI CU PESTI MARI si a fost jucat ultima oara in data de 30.10.2014 16:32.
Jocul Joc cu balene a fost adaugat in data de 10.01.2012 19:17 de catre echipa jocuricupesti.com si de atunci a fost jucat de 28140 ori.
Va place de noi?
Categorii Jocuri